FolkJAMdansang 2011 op het Sint-Andriesplein in Antwerpen

5 juni 2011

Folkjamdansang Op algemene aanvraag gaan we er weer voor. Er zijn deze zomer weer opnieuw FolkJAMdansangs op de Sint-Andriesplaats in Antwerpen.

Wat: Kom op het afgesproken tijdstip naar een gezellig Antwerps plein om daar samen met andere folkliefhebbers te jammen, zingen, dansen, ontmoeten en genieten.

Wanneer: op woensdag in de zomervakantie om de 14 dagen van 20u tot 22u: woe 6 juli, woe 20 juli, woe 3 augustus, woe 17 augustus en woe 31 augustus 2011

Voor wie: voor IEDEREEN die zin heeft in een gezellige avond met andere folkliefhebbers om muziek te maken of/en te zingen of/en te dansen. Je hoeft geen geweldige muzikant te zijn, komen meeprutsen of gewoon komen luisteren mag ook. De basis is traditionele Vlaamse en Europese muziek.

Waarom: omdat we er zelf goesting in hebben, willen genieten van fijne zomeravonden, omdat we folk toffe muziek vinden en omdat we graag oude bekenden terugzien en nieuwe folkies willen leren kennen.

Wat gaat er precies gebeuren: we trekken de jam al zingende op gang, liedteksten zijn ter beschikking, dit wordt afgewisseld met instrumentengespeel. En als er een danske gespeeld of gezongen wordt, dan mag er natuurlijk ook gedanst worden. Breng gerust je eigen nummertjes mee.

Wat kan je meebrengen: instrumenten, eventueel een stoeltje waar je graag op zit, liedbundels,  iets lekkers en/of iets dat je zelf graag drinkt, goesting,…

Waar gaat het door? Op de Sint-Andriesplaats, op 10 minuutjes wandelen van de Groenplaats richting Nationalestraat. We zitten op de hoek van het plein met de Lange Vlierstraat. Bij regenweer proberen we een afdak in de buurt te voorzien (meer info volgt).

Hoe geraak je er? Trams 4 en 8 stoppen er niet ver af (halte Aalmoezenier of halte Steenbergstraat). Parkeren doe je best op de Scheldekaaien ter hoogte van kaai 12 (tussen de Scheldestraat en de Sint-Jansvliet, ongeveer waar de hangars beginnen).

Wil je op de hoogte blijven van ALLE NIEUWSJES over deze folkjams, stuur dan een mailtje aan Wannes Tijskens of Stella.

Tot FolkJAMdansangs!
Wannes en Stella

Folkjamdansang