folKK // concert in ‘t Ey in Belsele

vrijdag 2/11/2018
21:00

Kleinkunst en folk. Is daar niet iets samen mee te doen?

Koen Huygebaert, de motor achter Nekka, en Walter Evenepoel, volkszanger en medeoprichter van Muziekmozaïek, hebben lang over dat idee gebroed. Uiteindelijk kwam er vorm in, en folKK is het resultaat!

Die hele mooie, soms vergeten parels van het luisterlied worden onder handen genomen door een gedreven bende jonge folkies. Geen gewone covers, maar eigenzinnige, sprankelend frisse interpretaties van door de tijd gerijpte klassiekers van Boudewijn de Groot, Jan De Wilde, Miel Cools, Bram Vermeulen, Johan Verminnen, Herman Van Veen, Gerard Van Maasakkers, Zjef Vanuytsel en andere kleinkunstmonumenten.

Op de vraag wie er wou meedoen aan dit fijn project, kwam een tsunami aan toezeggingen. Het is dus een hele ploeg geworden aan zangers, zangeressen en muzikanten. Waaronder Hanneke Oosterlijnck, Marijke Guetens, Mieke Evenepoel, Joke Delcour, Josefien Vercruysse, Jonas Cole, Jonas Veirman, Jan Evenepoel, Wout Van Liedekerke, Matthijs Bats, Jonas Scheys, Bert Ruymbeek, Bart Praet, Thomas Hoste en Wouter Struelens.

En ze hebben zeer aangename verrassingen voor de luisteraar in petto!

Inkom leden € 7 / niet-leden € 10
Graag reserveren via de reserveerknop.

Deuren open om 20u

Meer info

Muziekclub ‘t Ey vzw
Koutermolenstraat 6b
9111 Belsele
03 772 11 93
0497 35 46 94
eb.te1606582389nyks@1606582389yet1606582389
http://www.tey.be


|Kalender

  • Momenteel bevat onze kalender geen activiteiten.

Organiseer je zelf een folkconcert of folkbal, stuur ons tijdig informatie door over de activiteiten die je organiseert. Wij garanderen je dat ze snel daarna op de site zal verschijnen. Organiseer je een folkbal dan kan je ook gebruik maken van het folkkalenderprogramma van Folkbalbende.