FolKloF in de Roma in Borgerhout

vrijdag 10/09/2010
20:00

Folkdansbal met Surpluz en The Folklove Orchestra.

vr 10 sep: 20u – € 10/€ 8 – dansend en balkon zittend

De folkliefhebbers maken zich klaar voor de derde editie van Folklof in De Roma. Om half acht openen de deuren met live ontvangst door accordeoniste Nele Paelinck. Tussen acht en negen geeft Koen Dhondt van Frissefolk een wereld-folk dansinitiatie met gastdansers en live accordeonbegeleiding door Pablo Golder. Het volgende uur brengt stomend jong muzikaal talent van Surpluz met Elke De Meester (chromatisch accordeon en zang), Pieterjan Van Kerckhoven (Vlaamse doedelzak, saxen en zang), Jeroen Knapen (dadgad gitaar & zang) en Bart Knapen (klarinet, bombarde en zang) swingende eigenzinnige new-folk, gevolgd door een klein accordeon intermezzo met Nele Paelinck. Het hoofdgerecht wordt u twee uur lang geserveerd door The Folklove Orchestra. Het grootste world-folk orkest in de BeNeLux met topmuzikanten uit folk, wereldmuziek en jazz brengen 14 dansstijlen & leading lady Elly Aerden brengt songs met passie in 8 talen.

ELLY AERDEN (BORGERHOUT)(ZANG); WOUTER VANDENABEELE (VIOOL); EWOUT HUYGENS (BORGERHOUT)(VIOOL EN CAJON); OSAMA ABDULRASOL (KANUN); BERT VAN REETH (GITAAR); JORIS VANVINCKENROYE (CONTRABAS); LUC VAN DEN BOSCH (JAZZDRUMS EN PERCUSSIE)

eb.is1606487715nadis1606487715nemid1606487715@ofni1606487715
http://www.dimensidansi.be


|Kalender

  • Momenteel bevat onze kalender geen activiteiten.

Organiseer je zelf een folkconcert of folkbal, stuur ons tijdig informatie door over de activiteiten die je organiseert. Wij garanderen je dat ze snel daarna op de site zal verschijnen. Organiseer je een folkbal dan kan je ook gebruik maken van het folkkalenderprogramma van Folkbalbende.