Folklorefestival Wivo in Wilrijk

zaterdag 18/05/2013
14:00
zondag 19/05/2013
15:00

Bij De Kegelaar uit Wilrijk telt men volop af naar het pinksterweekend van 18 en 19 mei. Dan organiseert de groep immers haar jaarlijkse folklorefestival Wivo. Hiervoor verwelkomen ze als buitenlandse gastgroepen de Landers Irish Dancers (Ierland) en Volksdansgroep Oriënt (Nederland). Op zondag is ook de Waalse groep La Saltarelle de Wavre te gast. Het belooft weer een goed gevuld, wervelend folkloreweekend te worden.

Op zaterdagnamiddag fleuren de gastgroepen en De Kegelaar de Wilrijkse Bist en omgeving op met muziek en dans. Wie graag zelf zijn of haar beste beentje voorzet, kan zich ‘s avonds laten gaan op de dansvloer tijdens het Sinksenbal.

Na de pinksterviering in de Rozenkranskerk, vindt op zondagvoormiddag een aperitiefconcert plaats, verzorgd door de Koninklijke Harmonie Sint-Bavo. In de namiddag bieden zowel de verschillende afdelingen van De Kegelaar als alle gastgroepen het publiek een prachtig dansspektakel aan.

 programmadetails:
zaterdag:
– vanaf 14.00: optredens op en rond de Bist
– 20.00 u: Sinksenbal (Rozenkranszaal, Heistraat 390; inkom gratis)

zondag:
– 15.00 u: festivalvoorstelling (Dionteater, St-Camillusstraat 29; vvk € 8 – kassa € 10)

 Voor meer info en tickets kan u terecht op 03/828.51.51 (na kantooruren), 0496/235.731 of http://www.dekegelaar.org


|Kalender


Organiseer je zelf een folkconcert of folkbal, stuur ons tijdig informatie door over de activiteiten die je organiseert. Wij garanderen je dat ze snel daarna op de site zal verschijnen. Organiseer je een folkbal dan kan je ook gebruik maken van het folkkalenderprogramma van Folkbalbende.