Folkstage in Kalmthout

maandag 3/08/2015
dinsdag 4/08/2015
woensdag 5/08/2015
donderdag 6/08/2015
vrijdag 7/08/2015

Van maandag 3 augustus 2015 t.e.m. vrijdag 7 augustus 2015.

Je kiest één van de workshops: gitaar, viool, zang, diatonische accordeon (beginners of gevorderden), doedelzak, draailier of samenspel.
Overdag leer je dit instrument bespelen of perfectioneren.
Elke avond kan je dansen op een bal, gespeeld door de beste folkgroepen. Tijdens een of twee avonden kunt u daarnaast genieten van een luisterconcert. Nadien kan nog verder gepraat en gejamd worden rond het kampvuur. Overnachten kan in een tent op de stageweide en ook voor gezonde en lekkere maaltijden wordt gezorgd.
Woensdag is een speciale dag: je kan wat langer uitslapen, langs een muziekmarktje kuieren, genieten van een uitgebreide brunch, aan een natuurwandeling meedoen, …
En tussen dat alles door is er tijd om samen muziek te maken, te praten, te lachen, te spelen of gewoon rustig een boekje te lezen.

Alle info


|Kalender


Organiseer je zelf een folkconcert of folkbal, stuur ons tijdig informatie door over de activiteiten die je organiseert. Wij garanderen je dat ze snel daarna op de site zal verschijnen. Organiseer je een folkbal dan kan je ook gebruik maken van het folkkalenderprogramma van Folkbalbende.