François Lazarevitch // concert in de kerk van Belsele

zaterdag 25/02/2017
21:00

François Lazarevitch is sinds 2006 de artistiek leider van Les Musiciens de Saint-Julien. Hij is tevens een uitmuntend doedelzakspeler. Niet alleen op Franse doedelzak, maar ook op de barok musette en fluit is François een meester.

Door stages, mondelinge en schriftelijke bronnen te raadplegen laat hij de vroege en Barokke muziek herleven. Hoewel hij de oude muziek aanpakt, laat Indische muziek hem ook niet onberoerd. Bovendien is hij gepassioneerd door de Ierse fluit en oefent hij met lokale muzikanten die dagelijks de muziek spelen die via mondelinge overlevering is doorgegeven.

Als leraar barokfluit en musette aan het conservatorium van Versailles geeft hij zeer gedreven zijn kennis door onder het motto: “De vrijheid van de adem in dienst van het luisteren, begrip en energie.”

Concert in samenwerking met CC Sint-Niklaas

Inkom leden € 14 / niet-leden € 17
Deuren open om 20u

Meer info

Muziekclub ‘t Ey vzw
Koutermolenstraat 6b
9111 Belsele
03 772 11 93
0497 35 46 94

http://www.tey.be


|Kalender


Organiseer je zelf een folkconcert of folkbal, stuur ons tijdig informatie door over de activiteiten die je organiseert. Wij garanderen je dat ze snel daarna op de site zal verschijnen. Organiseer je een folkbal dan kan je ook gebruik maken van het folkkalenderprogramma van Folkbalbende.