Frank en Piet in Lo Pétillante in Broechem

donderdag 1/12/2016
20:15

DO 01/12 FRANK EN PIET
CONCERT • 20:15 • Vrije bijdrage

Frank en Piet vormen een graag gezien singer-songwritersduo, dat met veel plezier ook goed gekozen nummers uit de roemrijke sixties en seventies redt van de vergetelheid. Ze leven voor de muziek en laten de toeschouwer deel worden van hun verhaal. Het gaat over het leven op straat, en hun talrijke belevenissen tijdens het reizen door Europa. De teksten zwerven tussen melancholisch en humoristisch. De muziek heeft een retourticket gaande van roots over klassiek tot de weg terug in de delta blues.

Frank is een songwriter pur sang. Hij schreef al zo’n duizend nummers – geen nood, hij speelt ze niet allemaal vanavond – die samen een dagboek van zijn leven vormen. Hij kan rekenen op z’n goede kameraad Piet, die volgens geheel eigen recept de bas hanteert. Je voelt een diepe liefde voor muziek in hun uitvoeringen. Luister naar I’ve got a name en overtuig uzelf, of als u nog twijfelt: neem eens een kijkje op hun website waar je tientallen fragmenten vindt.

Meer info


Vrije bijdrage.

Lo Pétillante, Antwerpsesteenweg 98, 2520 Broechem
http://www.lopetillante.be


|Kalender


Organiseer je zelf een folkconcert of folkbal, stuur ons tijdig informatie door over de activiteiten die je organiseert. Wij garanderen je dat ze snel daarna op de site zal verschijnen. Organiseer je een folkbal dan kan je ook gebruik maken van het folkkalenderprogramma van Folkbalbende.