Frisse Folk stopt met folkdanslessen in Antwerpen

Frisse folk logo

De vzw Frisse Folk stopt met het geven van folkdanslessen in Antwerpen. De vzw rond Koen Dhondt heeft verschillende jaren folkdanslessen gegeven in Antwerpen en in deze periode heel wat folkdansers opgeleid. Voorlopig werd de laatste dansles in Antwerpen gegeven op 25 maart 2016. Vanaf nu concentreert de organisatie zich op haar folkdanslessen in Brussel.

De andere grote aanbieder van folkdanslessen in Vlaanderen, de vzw Boombal, organiseert ook al verschillende jaren geen folkdanslessen meer in Antwerpen.

Volgens de website van Frisse Folk worden er wel nog regelmatig dansstages gegeven in Antwerpen, maar voorlopig staan er geen stages in Antwerpen op de kalender van de organisatie.

Wil je meer info over Frisse Folk dan kan je terecht op hun website. In 2011 publiceerden we een interview met Koen Dhondt, de bezieler van Frisse Folk. Klik hier om het artikel van toen te lezen.


|Kalender


Organiseer je zelf een folkconcert of folkbal, stuur ons tijdig informatie door over de activiteiten die je organiseert. Wij garanderen je dat ze snel daarna op de site zal verschijnen. Organiseer je een folkbal dan kan je ook gebruik maken van het folkkalenderprogramma van Folkbalbende.