Fromseier – Hockings (Deens) in ‘t Ey in Belsele (om 16u) *geannuleerd*

zondag 15/10/2017
16:00

[contact-form][contact-field label=”Name” type=”name” required=”true” /][contact-field label=”Email” type=”email” required=”true” /][contact-field label=”Website” type=”url” /][contact-field label=”Message” type=”textarea” /][/contact-form]

Fromseier * Hockings // concert
zondag 15 oktober – 16u

Ditte Fromseier startte haar muzikaal leven toen ze 4 jaar was, op het klein Deens eilandje Bornholm. Later studeerde ze klassieke en folkviool en heeft sindsdien de wereld rond gespeeld. Ze behaalde een Master in de kunst aan de universiteit van Limerick en de Carl Nielsen Academie van Denemarken.

Sigurd Hockings komt uit het dorpje Alken, te vinden in het merendistrict van Jutland. Hij is een van de meest bekwame en veelzijdige folkgitaristen van Denemarken. Voor zijn speelstijl haalde hij grotendeels de mosterd bij zowel de Scandinavische als Keltische tradities.

Ditte en Sigurd ontmoetten elkaar als student tijdens de eeuwwisseling in de Kopenhaagse folkscene. Ze waren direct aangetrokken door elkaars krachtige muzikale durf en energie. Lang duurde het niet of ze vormden hun eerste groepje. Talrijke samenstellingen zijn de revue gepasseerd. Ze werden in 2010 door de North Atlantic Fiddle Convention in Schotland gevraagd als duo, en Fromseier Hockings was een feit. Ze beseften dat het duoformaat een uitstekende manier vormde om zichzelf uit te dagen en nieuwe, originele muziek te schrijven.

In 2015 kreeg Fromseier Hockings een Danish Music Award en de prestigieuze “Live Act of the Year 2015” van de Musicians Union.

Eigenlijk hoeft deze muziek niet beschreven te worden. Kom gewoon luisteren…

Onze bezoekers mogen zich weer verwachten aan een muzikale wereld met veel gevoel en warmte.
​​
Inkom leden € 10 / niet-leden € 13
Graag reserveren (=kosteloos) via de reserveerknop.

Deuren open om 15u

Meer info

Muziekclub ‘t Ey vzw
Koutermolenstraat 6b
9111 Belsele
03 772 11 93
0497 35 46 94
eb.te1606343522nyks@1606343522yet1606343522
http://www.tey.be


|Kalender

  • Momenteel bevat onze kalender geen activiteiten.

Organiseer je zelf een folkconcert of folkbal, stuur ons tijdig informatie door over de activiteiten die je organiseert. Wij garanderen je dat ze snel daarna op de site zal verschijnen. Organiseer je een folkbal dan kan je ook gebruik maken van het folkkalenderprogramma van Folkbalbende.