Gedeelde smart: levenslappen & smartliederen in De Roma (om 15u)

zondag 20/03/2016
15:00

GEDEELDE SMART: LEVENSLAPPEN & SMARTLIEDEREN
zo 20 maart 2016 • 15u00
Gedeelde smart: levenslappen & smartliederen

DE ROMA
ZITTEND
VVK € 18/16 (KASSA + € 2)
Wist u dat Kees van Kooten en Wim De Bie, Guido Belcanto en Wim T. Schippers heerlijke levensliederen hebben geschreven?

Ook Wannes Van De Velde, Jan De Wilde en zelfs Kamagurka (zelfverklaard smartlapliefhebber) beheersen het ‘lied des levens’ in hoge mate. En, we beloven het U, er wachten nog andere fijne verrassingen. Geruggesteund door een schitterend trio muzikanten dat zelf al menig levenslied inspeelde en menige schlagerzanger mocht bedienen, zullen Jan De Smet (De Nieuwe Snaar), Lien Van de Kelder en Pieter-Jan De Smet (de Piepkes) u laten proeven van wat er zich in de marge van het leven afspeelt. Niet onbelangrijk wij garanderen u een polonaiseloze namiddag!

Jan De Smet alias Emile Sterckx (zang, accordeon, snaarinstrumenten), Lien Van de Kelder alias Kelly Vermario (zang), Pieter-Jan De Smet alias Ronnie Semtex (zang, gitaren & snaren), Wouter Berlaen (contrabas, bas & zang), Ad Cominotto (toetsen & accordeon), Stoy Stoffelen (drums & percussie)

Bekijk de reportage voor HOERA CULTUUR! – Cobra TV / CANVAS.

Meer info

Waar
De Roma
Turnhoutsebaan 286
2140 Borgerhout

Reservaties
Bestel tickets
Bel naar 03/600 16 60
http://www.deroma.be


|
Organiseer je zelf een folkconcert of folkbal, stuur ons tijdig informatie door over de activiteiten die je organiseert. Wij garanderen je dat ze snel daarna op de site zal verschijnen. Organiseer je een folkbal dan kan je ook gebruik maken van het folkkalenderprogramma van Folkbalbende.