Gemini in Antwerpen

woensdag 21/12/2011
20:00

Emile Verstraeten en Ivan Smeulders leerden elkaar kennen bij Bart Peeters waarmee ze tot op vandaag door Vlaanderen en Nederland toeren. Het programma begint met een streepje klassiek, gaat dan via tango en zigeunermuziek naar het lichtere folk en jazzgenre om eventueel te eindigen met eigen werk.

Gemini is de naam van het duo Emile Verstraeten en Ivan Smeulders. Ze leerden elkaar kennen bij Bart Peeters waarmee ze tot op vandaag door Vlaanderen en Nederland toeren.

Op z’n vierde speelde Ivan al accordeon en Emile op z’n vijfde viool en piano, maar beide zijn meester over nog veel meer instrumenten. Zij spelen eigenlijk een hele brede waaier van muziek.

Het programma van vanavond begint met een streepje klassiek, gaat dan via tango en zigeunermuziek naar het lichtere folk en jazzgenre om eventueel te eindigen met een cover van Poolijs van Bart Peeters, een mooie berceuse of een eigen nummer.

Een niet te missen avond voor iedereen die graag 2 muzikale virtuozen aan het werk ziet.

Datum en uur:
Datum Beginuur Einduur  
21/12/2011 20:00u
Locatie: Bibliotheek Permeke
De Coninckplein 25-26
2060 Antwerpen 6
Toon op kaart
Tarief: 6  euro
toegangsprijs: € 8.00
Contact: De Coninckplein 25-26
2060 Antwerpen 6
Url: http://www.permeke.org/programma/4475/emile-verstraeten-en-ivan-smeulders/gemini

|
Organiseer je zelf een folkconcert of folkbal, stuur ons tijdig informatie door over de activiteiten die je organiseert. Wij garanderen je dat ze snel daarna op de site zal verschijnen. Organiseer je een folkbal dan kan je ook gebruik maken van het folkkalenderprogramma van Folkbalbende.