Gentlemen4Sing in Lo Pétillante in Broechem

vrijdag 25/05/2018
21:00

Erwin De Ryck: piano, Jan Beyers: sax, klarinet, dwarsfluit, Frank Picavet: bas, Jan Van den Eynde: drums
CONCERT – 21:00 (19:00)

De heren waren vorig seizoen al eens te gast, toen ze zo vriendelijk waren om – erg succesvol – een andere band te vervangen.

Gentlemen4swing brengt een boeiende mix van swing, jazz en latin. ERWIN DE RYCK is muziekpedagoog en pianist bij de New Sound Big Band. Hij is de drijvende kracht en muzikale leider van Gentlemen4swing en neemt de piano voor z’n rekening. Voormalig orkestleider en muziekdocent JAN BEYERS kan zich volledig uitleven in G4s, Hij doet dat op sax, klarinet en dwarsfluit.FRANK PICAVET heeft een gevarieerde muziekcarrière achter de rug en toont zijn passie voor jazz in enkele big bands en in G4s. Hij zorgt vanavond voor voldoende bas. JAN VAN DEN EYNDE legde samen met Erwin de fundamenten voor G4s. Vanavond bespeelt hij de drums voor u. • Vrije bijdrage.

Meer info


Lo Pétillante, Antwerpsesteenweg 98, 2520 Broechem
http://www.lopetillante.be


|Kalender


Organiseer je zelf een folkconcert of folkbal, stuur ons tijdig informatie door over de activiteiten die je organiseert. Wij garanderen je dat ze snel daarna op de site zal verschijnen. Organiseer je een folkbal dan kan je ook gebruik maken van het folkkalenderprogramma van Folkbalbende.