Gordie MacKeeman and his Rhythm Boys in Bornem

donderdag 13/02/2020
20:00tot21:30

Dit Canadese kwartet is terug met zijn vierde studio-opname Dreamland. Het nieuwe album blinkt uit in geraffineerde bluegrass, down-home country en roekeloze rockabilly in een stuwende set van originals, leuke covers en voetstompende instrumentals.

Als een muzikaal Zwitsers legermes waar bijna bij elk nummer van instrument en stijl gewisseld wordt, doet Gordie zijn bijnaam Crazy Legs alle eer aan met zijn elastieken benen of met een danssolo op de klankkast van de contrabas. Gordie’s charme (én vliegende viool en voeten) en de unieke mix van zowat elk rootsgenre zorgen er in no time voor dat ze overal uitgroeien tot publiekslieveling.

Dit concert vindt plaats in het kader van Toernee Mondial On Stage, een netwerk van cultuurcentra die wereldmuziek willen promoten. Dit jaar slaan we de handen in elkaar met Natuurpunt: voor elk concertticket van Toernee Mondial On Stage wordt 1 euro geschonken aan ‘Bos voor Iedereen’.

http://www.gordiemackeeman.com

WANNEER
do 13 februari 2020 van 20 uur tot 21.30 uur

WAAR
Clubzaaltje Hingene
Leopoldstraat 8
2880 Bornem

MEER INFO
https://www.terdilft.be/activiteitendetail/5565/dreamland-tour


|
Organiseer je zelf een folkconcert of folkbal, stuur ons tijdig informatie door over de activiteiten die je organiseert. Wij garanderen je dat ze snel daarna op de site zal verschijnen. Organiseer je een folkbal dan kan je ook gebruik maken van het folkkalenderprogramma van Folkbalbende.