Greet Visterin in Den Hopsack in Antwerpen

zaterdag 6/04/2019
21:00

Muziek was er steeds en is haar hele leven. Van de eerste stappen in de muzikale Visterin familie, via de folk uit de jaren ‘60 en ’70 tot verschillende rollen in musicals, loopt muziek als een rode draad door haar leven.

Omdat ervaringen uit onze tienertijd het meest beklijven, waren dat voor haar de pareltjes van Joan Baez, Buffy Sainte-Marie en Melanie Safka, die ze samen met een zus, en later ook alleen, zong. En dat was de inspiratie voor haar cd “Gretig”, die de sfeer van deze vruchtbare periode uit de muziekgeschiedenis vertolkt, aangevuld met enkele favoriete songs uit de Great American Songbook.

Enkele muzikanten van de cd, zoals Little Eddy, Leo Wijnkamp, Dirk Vanthillo en Bert Van Bortel, luisteren ook deze avond mee op.
En voor de gelegenheid is er tevens een kleine tentoonstelling van haar keramisch werk.


Vrije bijdrage

Den Hopsack, Grote Pieter Potstraat 24, 2000 Antwerpen
http://www.denhopsack.be


|Kalender

  • No events.

Organiseer je zelf een folkconcert of folkbal, stuur ons tijdig informatie door over de activiteiten die je organiseert. Wij garanderen je dat ze snel daarna op de site zal verschijnen. Organiseer je een folkbal dan kan je ook gebruik maken van het folkkalenderprogramma van Folkbalbende.