Guido Belcanto in Wilrijk (*uitverkocht*)

donderdag 28/11/2019
20:15

Guido Belcanto
Een zanger moet trachten pijn te verzachten – 3 decennia van liefde

30 jaar van een leven vol muziek en hartstocht, hoog tijd dus, zo meenden platenbaas en impresario, voor een overzicht van dit uitzonderlijke artistieke palmares. In september 2019 zal een compilatie-cd worden uitgebracht met Belcanto’s grootste succesnummers, live uitvoeringen, vergeten parels en rariteiten waaronder vele onuitgebrachte songs. Een muzikale schatkamer zal haar deuren openen die zelfs de meest doorwinterde fans met verstomming zal slaan. Tevens zal er in diezelfde periode een boek uitkomen met alle songteksten van Guido Belcanto. En natuurlijk wordt aan deze heuglijke gebeurtenis een tournee gekoppeld van Guido met zijn magistrale band ‘het Broederschap’.

Belcanto mag dan 65 jaar zijn geworden, geen haar op zijn hoofd denkt eraan om een punt te zetten achter zijn never ending tour de chant. Hierover gepolst, zei de zanger ooit: “Het allermooiste wat je op een podium kan zien, is een veteraan die het nog kan, een oudere artiest die nog fier overeind staat en geen karikatuur van zichzelf is geworden. Zo iemand wil ik zijn.”

https://www.guidobelcanto.be/

do 28 nov 2019 – 20.15 uur

prijzen
kassa: 20 euro
voorverkoop: 18 euro

locatie
cc De Kern
Kern 18
2610 Wilrijk

Meer info


|Kalender

  • No events.

Organiseer je zelf een folkconcert of folkbal, stuur ons tijdig informatie door over de activiteiten die je organiseert. Wij garanderen je dat ze snel daarna op de site zal verschijnen. Organiseer je een folkbal dan kan je ook gebruik maken van het folkkalenderprogramma van Folkbalbende.