guido Belcanto in Zandvliet

zaterdag 25/11/2017
20:30

Chanssonier Guido Belcanto stelt zijn nieuwe album ‘Liefde en Devotie’ voor.

Liefde en devotie: deze woorden vormen niet alleen de titel van Guido Belcanto’s veertiende studioalbum, maar drukken mooi uit hoe hij zich ontfermt over zijn muziek. Hun ware betekenis wordt pas onthult in de nummers die hij voor deze plaat schreef.

Samen met zijn zelfverklaarde broederschap werkte hij gedurende het voorbije jaar aan deze nieuwe verzameling levensliederen. Liederen in zijn geheel eigen stijl, die getuigt van een diepgewortelde liefde en genegenheid voor de minder fortuinlijken en diegenen die net de andere kant opkeken toen het geluk voorbijkwam. Belcanto beseft dat deze mensen een stem verdienen en neemt die rol met verve op zich.

‘Liefde en Devotie’ is geen herhaling van wat geweest is, maar een verderzetting van een oeuvre dat uniek is in het Vlaamse chanson.

De ‘Broederschap’ van Guido bestaat uit:

Lieven Demaesschalck: gitaar, accordeon, piano
Geert Hellings: gitaar, banjo, lapsteel
Andries Boone: viool, mandoline
Nicolas Rombouts: bas
Maarten Moesen: drums, percussie

za 25 nov 2017 – 20.30 uur

prijzen
Vvk: 14 euro
Kassa: 16 euro
Tarief Kansentarief: 2 euro

locatie
vrijetijdscentrum de Schelde
Concertzaal De Schelde
De Keyserhoeve 66
2040 Zandvliet

Meer info


|Kalender

  • Momenteel bevat onze kalender geen activiteiten.

Organiseer je zelf een folkconcert of folkbal, stuur ons tijdig informatie door over de activiteiten die je organiseert. Wij garanderen je dat ze snel daarna op de site zal verschijnen. Organiseer je een folkbal dan kan je ook gebruik maken van het folkkalenderprogramma van Folkbalbende.