Hallelujah (hommage Leonard Cohen) op Linkeroever

vrijdag 16/11/2018
20:30
zaterdag 17/11/2018
20:30
zondag 18/11/2018
17:30

Beste Leonard Cohen en dans fan,
Graag willen we u nog een laatste update meegeven i.v.m. de creatie van HALLELUJAH, waar we echo’s van LEONARD COHEN’s poëzie en songs zullen trachten weer te geven in een intimistische sfeer.
De voorstellingen worden live uitgevoerd door zanger Kris Dane en het trio ensemble van componist Peter Verhelst (orgel/gitaar, contrabas en percussie) aangevuld met 6 geweldige moderne dansers van het Antwerpse dansgezelschap cie M.E.S.S. o.l.v. choreograaf en regisseur Michael Lazic.

De inmiddels bekendste psychiater van de lage landen, Dirk De Wachter, speelt een verrassende rol in deze boeiende productie en is tevens een hevige fan van Leonard Cohen.

HALLELUJAH speelt op 16, 17 en 18 november in de prachtige Sint-Anna-Ten Drieën kerk te Linkeroever Antwerpen telkens om 20u30 behalve zondag (17u).

Meer info over de productie vind u hier.

Onze video teaser kunt u hier bekijken. En via dit youtube filmpje ontdekt u wie Leonard Cohen vocaal zal vertolken.

We hopen u te mogen verwelkomen op één van onze voorstellingen.

Vriendelijke groet,

Michael Lazic – choreograaf en regisseur
http://www.halleuja.be
http://www.ciemess.be


|Kalender


Organiseer je zelf een folkconcert of folkbal, stuur ons tijdig informatie door over de activiteiten die je organiseert. Wij garanderen je dat ze snel daarna op de site zal verschijnen. Organiseer je een folkbal dan kan je ook gebruik maken van het folkkalenderprogramma van Folkbalbende.