Hannah James // concert in ‘t Ey in Belsele (om 16u)

zondag 29/01/2017
16:00

Hannah James is een frisse wind in de folkscene met veel verbeelding en zin voor avontuur.
JigDoll is haar nieuw project en tevens haar allereerste solo-avontuur.

Het combineert zang, muziek en dans in een mooi geheel, geïnspireerd door het leven van een reizende muzikant: soms exotisch, soms beangstigend, een wereld waarin het begrip “thuis” dagelijks veranderd, met als enig houvast je eigen vaardigheden en de mensen die je onderweg ontmoet.

Met innovatieve podiumtechnieken en nieuw gecomponeerde muziek, die een magische atmosfeer weven rond haar percussieve dans (schoenen met een houten zool) is dit meer dan gewoon een concert. Hannah bouwt de muziek op met looppedalen en instrumenten met als middelpunt de ritmes die ze met haar voeten maakt op een speciaal ontworpen dansplatform en gebruik makend van een arsenaal aan geluiden en oppervlakken. Om zo voetpercussie naar een hoger niveau te brengen. Uiteindelijk danst ze op de door haar zelf gespeelde begeleiding. Net zoals de reizende muzikant een ware eenvrouwsband. Ze heeft een uniek opwindende stijl die haar publiek in verrukking brengt.

Inkom leden € 9 / niet-leden € 12
Deuren open om 15u

Meer info

Muziekclub ‘t Ey vzw
Koutermolenstraat 6b
9111 Belsele
03 772 11 93
0497 35 46 94

http://www.tey.be


|Kalender


Organiseer je zelf een folkconcert of folkbal, stuur ons tijdig informatie door over de activiteiten die je organiseert. Wij garanderen je dat ze snel daarna op de site zal verschijnen. Organiseer je een folkbal dan kan je ook gebruik maken van het folkkalenderprogramma van Folkbalbende.