Hannelore Bedert en De Anale Fase in Wilrijk om 14u30

zondag 10/01/2010
14:30

Hannelore Bedert & De Anale Fase
Nieuwjaarsconcert nieuwe stijl

cc De Kern grote zaal

zondag 10 januari 2010, 14.30 uur 

kassa: 10 euro
vvk: 8 euro
abo: 7 euro 

 

Hannelore Bedert: Helemaal Alleen

 

Belofte, Hannelore Bedert, heeft naast de formule met band ook een intiem programma in duoformatie. Samen met één van haar muzikanten brengt dit gelauwerde prijsbeest (Nekka, NCRV-prijs, Nederpopprijs…) een gedreven set, met zowel kleine als grote liedjes. Haar debuut-CD “Wat Als” werd in De Morgen omschreven als ‘Dit is met voorsprong het Nederlandstalige debuut van het jaar. Om stilletjes in een hoekje naar te luisteren. Met de ogen toe en de oren open.’
 
De Anale Fase: Uittocht

De Anale Fase is een kleinschalig Nederlandstalig project tussen Joeri Cnapelinckx (frontman Kawada) en Anna Vercammen (tv- en theateractrice). Zij opereren en bricoleren tussen kiekenkot en duiventil in een tuinhuisje te Merchtem. Eind 2007 ruilde De Anale Fase het tuinhuisje met succes in voor de AB. Ze werden er tweede in de finale van de Nekkawedstrijd, en eerste tijdens het Kampioenschap van Brussel. Nu stellen ze hun eerste plaat “Uittocht” voor: Een plaat van eigen makelij, opgenomen in de tuin en in huis. Een speels doch melancholisch plaatje.

http://www.hannelorebedert.be
http://www.myspace.com/deanalefase
Reservatiegegevens

E-mail:

Tel: 03 821 01 36


|Kalender


Organiseer je zelf een folkconcert of folkbal, stuur ons tijdig informatie door over de activiteiten die je organiseert. Wij garanderen je dat ze snel daarna op de site zal verschijnen. Organiseer je een folkbal dan kan je ook gebruik maken van het folkkalenderprogramma van Folkbalbende.