Hei Passoep in Deurne

vrijdag 17/02/2017
20:00
zaterdag 18/02/2017
20:00
zondag 19/02/2017
14:30

“ZING, VECHT, LACH EN BEWONDER!” :
een concert van Zanggroep Hei Pasoep
in CC Deurne
vrijdag 17 februari om 20 uur
zaterdag 18 februari om 20 uur
zondag 19 februari om 14.30 uur

Hei Pasoep bestaat uit een tachtigtal zangers, begeleid door een groep enthousiaste muzikanten (basgitaar, mandoline, cyster, gitaren, viool, trompet, accordeon, piano en percussie). Ze zingen over vrede en ontwapening, racisme, werkloosheid, vrouwenrechten, arbeidersstrijd, milieu, vluchtelingen… en zelfs over de liefde! Momenteel bestaat de zanggroep 40 jaar en dat mag gevierd worden!

De titel van dit gloednieuw programma, “Zing, vecht, lach en bewonder!”, is geïnspireerd door het gelijknamige lied van Ramses Shaffy. Verder mag je liederen verwachten van andere betreurde artiesten als Thé Lau, Walter De Buck, Wannes van de Velde, Georges Brassens en Jacques Brel. En ook van Mikis Theodorakis, Gianis Markopoulos, Willem Vermandere…

Meer info vind je op http://www.heipasoep.be.

Inkom 15€
Tickets kunnen besteld worden via CC Deurne (www.ccdeurne.be)
of via de leden van zanggroep Hei Pasoep

Cultuurcentrum Deurne, Frans Messingstraat 36, 2100 Deurne


|Kalender


Organiseer je zelf een folkconcert of folkbal, stuur ons tijdig informatie door over de activiteiten die je organiseert. Wij garanderen je dat ze snel daarna op de site zal verschijnen. Organiseer je een folkbal dan kan je ook gebruik maken van het folkkalenderprogramma van Folkbalbende.