Hommage aan Miel Cools in De Roma (om 15u)

zondag 4/11/2012
15:00

Nekka en De Roma presenteren:

Hommage aan Miel Cools

Zo 4 nov: 15u – € 18/16 – zittend

Miel Cools, één van de grondleggers en decennialang boegbeeld van het kleinkunstgenre in Vlaanderen, selecteerde 41 liedjes in een mooi liedboek. Dit was meteen de aanleiding voor een aantal artiesten om liedjes uit dit boek te kiezen en een hommage te brengen tijdens de boekvoorstelling. Het concert mocht op zoveel bijval rekenen dat men besloot om hiermee door te gaan. Miel kan omwille gezondheidsredenen helaas zelf geen gitaar meer spelen. Maar voor deze voorstelling is hij bereid gevonden om bij elk lied zijn verhaal te doen. En Miel heeft echt wel heel wat meegemaakt in al die jaren. Amaryllis Temmerman, Berlaen, Rosbos en De Vaganten vertolken de liedjes, elk in hun eigen stijl.

AMARYLLIS TEMMERMAN (ZANG); BERLAEN (ZANG, GITAAR); ROSBOS (ZANG, GITAAR); MIEL COOLS (VERTELLER); PATRICK STEENAERTS (GITAAR); DE VAGANTEN

http://www.nekka.be

Meer info.

Zaal
Turnhoutsebaan 286
B-2140 Borgerhout

Ticketbalie
Turnhoutsebaan 327
B-2140 Borgerhout
Tel.: +32(0)3 292 97 40
Fax: +32(0)3 292 97 51


|Kalender


Organiseer je zelf een folkconcert of folkbal, stuur ons tijdig informatie door over de activiteiten die je organiseert. Wij garanderen je dat ze snel daarna op de site zal verschijnen. Organiseer je een folkbal dan kan je ook gebruik maken van het folkkalenderprogramma van Folkbalbende.