Hommage aan Yasmine in De Roma Borgerhout (om 15u)

zondag 24/11/2013
15:00

DIEP IN MIJ – ODE AAN YASMINE

met Clara Cleymans, Barbara Dex, Gunther Verspecht & Kris De Bruyne

Zo 24 november 2013 • 15u00

Diep in mij

€ 20/18

Hilde Rens – Yasmine – liet niemand onberoerd. Ondanks haar vele talenten was ze in haar hart boven alles een zangeres. Haar carrière evolueerde mee met haar zoektocht doorheen het leven – van jeugdige naïviteit tot sombere introspectie. ‘Diep in mij’ is een eerbetoon aan deze wonderbaarlijke dame. Een overzicht van haar ganse oeuvre, op een manier zoals Hilde het gewild zou hebben: sober, doordacht, stijlvol. Met ‘Diep in mij’ herleeft haar repertoire in al zijn facetten. In een eigentijds jasje interpreteren Clara, Barbara, Gunther en Kris de liedjes die Yasmine uniek maakten.

CLARA CLEYMANS (ZANG); BARBARA DEX (ZANG); GUNTHER VERSPECHT (ZANG); KRIS DE BRUYNE (ZANG); JO MAHIEU (CHEF D’ORCHESTRE, GITAREN); WLADIMIR GEEL (BAS); YVES BAIBAY (DRUMS); LUC WEYTJENS (PIANO, KEYBOARDS)

http://www.demuziekfaktorij.be

Meer info

De Roma
Turnhoutsebaan 286, 2140 Borgerhout
Reservatie: 03 2929740


|Kalender


Organiseer je zelf een folkconcert of folkbal, stuur ons tijdig informatie door over de activiteiten die je organiseert. Wij garanderen je dat ze snel daarna op de site zal verschijnen. Organiseer je een folkbal dan kan je ook gebruik maken van het folkkalenderprogramma van Folkbalbende.