Ht. Roberts met Bruno Deneckere in Den Hopsack in Antwerpen

zaterdag 2/04/2016
21:00

Ht. Roberts (banjo, gitaar en zang) en Bruno Deneckere (gitaar, zang)

americana, rootsmusic, folk-rock.

“…nu met als voorlopige climax “Old Light”. Het al even voorlopige chef-d’oeuvre van een artiest wiens materiaal eigenlijk al jarenlang schreeuwt om veel ruimere erkenning. Het heeft allemaal best wel iets van een nu-of-nooit-moment. Nóg mooier dan dit mag je ze naar onze bescheiden mening van Roberts überhaupt niet meer verwachten. Hiermee zet hij immers definitief z’n voet naast die van groten der aarde als een Townes Van Zandt en een Guy Clark. Thatgood? That good indeed!”
(Ctrl.Alt.Country).

“…Voor dit nieuwe prachtige album schreef Ht Roberts 11 nieuwe nummers en wanneer hij het aan één iemand zou vragen om mee te werken aan deze ‘Old Light’, wie anders dan zijn ‘copain’ Bruno Deneckere zou in aanmerking kunnen komen. Het zijn 11 prachtige meesterwerkjes geworden die hier lyrisch op een poëtische manier voorzien worden van prachtige meeslepende akkoorden.”
(Rootsville)

http://www.ht-roberts.be/

Den Hopsack, Grote Pieter Potstraat 24, 2000 Antwerpen
http://www.denhopsack.be


|Kalender

  • No events.

Organiseer je zelf een folkconcert of folkbal, stuur ons tijdig informatie door over de activiteiten die je organiseert. Wij garanderen je dat ze snel daarna op de site zal verschijnen. Organiseer je een folkbal dan kan je ook gebruik maken van het folkkalenderprogramma van Folkbalbende.