I Muvrini in Beveren ***GEANNULEERD***

woensdag 18/03/2020
20:00

Sinds de oprichting door de broers Alain en Jean-François Bernardini eind jaren zeventig van de vorige eeuw, is I Muvrini uitgegroeid tot een Corsicaanse vocale groep van wereldformaat.

De muziek van I Muvrini is een bijzondere mix van levenslust, strijdbaarheid, sociale bewogenheid, idealisme en diepgewortelde melancholie. Het is muziek voor hart en ziel. De Bernardini-broers tekenen voor een typische stijl die traditionele muziek combineert met tal van wereldse invloeden, echter zonder hun Corsicaanse identiteit te verloochenen.

Met meer dan 20 studioalbums op de teller en concerten in de grootste zalen van Europa komen de broers Bernardini, vergezeld door hun trouwe muzikanten, terug naar Ter Vesten voor een vreugdevol concert.

Wanneer:
wo 18 maart – 20u00

Waar:
Ter Vesten
Gravenplein 2
9120 Beveren

Meer info:
https://www.tervesten.be/muziek/i-muvrini-cor


|
Organiseer je zelf een folkconcert of folkbal, stuur ons tijdig informatie door over de activiteiten die je organiseert. Wij garanderen je dat ze snel daarna op de site zal verschijnen. Organiseer je een folkbal dan kan je ook gebruik maken van het folkkalenderprogramma van Folkbalbende.