I Muvrini in De Roma in Borgerhout (om 15u) ***UITVERKOCHT EN GEANNULEERD***)

zondag 29/03/2020
15:00

ZO 29 MRT | 15:00
I MUVRINI
|
Portu in Core

€ 26 – € 28
Het concert is uitverkocht, maar je kan je nog inschrijven op de wachtlijst.
14:15 deuren
15:00 start concert

Polyfone mediterraanse muziek voor fans van Concordu de Orosei, A Filetta en I Cignali.

De Roma wordt stilaan de tweede thuis van I Muvrini. De groep rond de Corsicaanse broers Bernardini speelde in Borgerhout al verschillende keren voor een uitverkochte zaal, de laatste keer in 2018 zelfs twee keer na elkaar!

De broers Alain en Jean-François raken met hun muziek duidelijk een gevoelige snaar. Hun unieke stijl combineert traditionele Corsicaanse muziek met tal van wereldse invloeden. Het resultaat is een bijzondere mix van levenslust, strijdbaarheid, idealisme en diepgewortelde melancholie. Het is muziek voor hart en ziel, met de samenzang van de broers als de krachtige kern. Je hoeft niet eens op Corsica geweest te zijn of de taal te kennen om dat aan te voelen.

Na het prachtige Luciole brengt I Muvrini dit najaar het nieuwe album Portu in Core uit, dat ze met veel plezier en enthousiasme zullen voorstellen in De Roma. Want de Corsicaanse wereldgroep moet je vooral live meemaken, pas op het podium komt hun prachtige polyfone muziek helemaal tot zijn recht. De Roma verwelkomt de Corsicanen dan ook opnieuw met open armen!

Meer info

Locatie:
De Roma
Turnhoutsebaan 286
2140 Borgerhout


|
Organiseer je zelf een folkconcert of folkbal, stuur ons tijdig informatie door over de activiteiten die je organiseert. Wij garanderen je dat ze snel daarna op de site zal verschijnen. Organiseer je een folkbal dan kan je ook gebruik maken van het folkkalenderprogramma van Folkbalbende.