Ik wil ook…

… een artikel, foto’s, aankondiging, commentaar of een link op de website zetten

Als je graag je eigen verslag of fotoreportage op deze website wil zien, kan dat uiteraard. Er zijn twee criteria waaraan ze moeten voldoen om op deze website te verschijnen. Het eerst criterium is uiteraard dat het moet gaan om een folkactiviteit in Groot-Antwerpen. Het tweede criterium is dat een verslag een objectief beeld moet geven van de bijgewoonde folkactiviteit. Organisatoren en artiesten die zichzelf bejubelen verwijzen we graag door naar hun eigen website. Ook behouden we ons het recht voor om aanpassingen te doen aan verslagen alvorens ze op de website verschijnen. Eventuele aanpassingen worden eerst doorgegeven aan de auteur alvorens ze op de website komen. Fotoreportages en verslagen mag je doormailen naar Michel.

Verslagen krijgen we graag in rtf-, txt-, odf-, doc- of docx-formaat. Zorg er wel voor dat de verslagen niet gelay-out zijn, dat maakt het voor ons veel gemakkelijker om ze op de website te plaatsen..

Fotoreportages mag je ons ook bezorgen per e-mail. Foto’s mogen maximaal 800 pixels hoog en 800 pixels breed zijn, omdat ze anders te groot worden om op de website te plaatsen. Indien een fotoreportage uit veel foto’s bestaat maken wij een selectie van wat er op de website komt. Het bespaart ons veel werk als je zelf op voorhand al eens een kritische selectie van je foto’s maakt. Vermeld ook altijd op welke folkactiviteit de foto’s genomen zijn.

Opmerkingen, vragen, suggesties,…  i.v.m. de website Folk in Antwerpen horen we graag. Je kan mailen naar Michel.

Organiseer je zelf een folkactiviteit in Groot-Antwerpen? Of heb je met je folkgroep een optreden in Groot-Antwerpen? Stuur ons dan de aankondiging! We maken met plezier reclame voor jouw optreden, bal, cursus,…  Mail de informatie door naar Michel. Vermeld zeker datum, beginuur, plaats en uiteraard wat je organiseert. Een contactadres of website waar geïnteresseerden meer info kunnen krijgen is ook altijd mooi meegenomen.

Links: Folkzangers, -zangeressen, -muzikanten en -groepen die graag op de linkpagina willen staan, vermelden zeker wat hun link met Groot-Antwerpen is en/of waar ze vandaan komen. Mail de informatie door aan Michel.