Impressies van een verloren droom (Johan Noterman) in Den Beulebak

donderdag 21/11/2019
20:15

Impressies van een verloren droom neemt je mee op een reis, een zomerkamp waar een 50-tal mensen samen zijn. Het gaat over vriendschap en verbondenheid, muziek en spel, uitwisseling van gedachten en delen van passies, samenwerking op vele gebieden. Maar ook over hoe mensen gevangen geraken in zichzelf en conflicten en hoe de droom in scherven breekt.

Het tweede deel is een uitnodiging te kijken met andere ogen. Want op deze manier ontvouwt zich in de alledaagse dingen iets nieuws.

Als toeschouwer ervaar je dit ogenschijnlijk allemaal buiten jezelf. Maar de herkenning voert je op een bijna onmerkbare manier naar een plek in jezelf, daar waar je eigen droom leeft en naar je wenkt. Verhaaltjes en muziek wisselen elkaar af, schetsen en impressies van een verloren droom.

De juiste plek, de juiste mensen, het juiste moment … lijnen die mekaar kruisen in een punt van ruimte en tijd. Dat magische moment waar je je hele leven lijkt op te hebben gewacht. Dat punt in de eeuwigheid, dat je de absolute zekerheid geeft, ontvouwt zich in haar volheid en volmaakte schoonheid.

Verteller, zang en gitaar <> muziek en teksten: Johan Noterman

Hoedconcert

Waar
Den Beulebak
Sint-Nicolaasplaats 10
2000 Antwerpen

Meer info
http://www.denbeulebak.be

FB-evenement


|Kalender

  • No events.

Organiseer je zelf een folkconcert of folkbal, stuur ons tijdig informatie door over de activiteiten die je organiseert. Wij garanderen je dat ze snel daarna op de site zal verschijnen. Organiseer je een folkbal dan kan je ook gebruik maken van het folkkalenderprogramma van Folkbalbende.