Cafés en clubs met soms interessante folkoptredens

Den Hopsack: Den Hopsack is een alternatief café dat al sinds lang tracht iets te doen bewegen op alternatief-cultureel vlak in de Antwerpse binnenstad. Er worden kleinschalige (folk)optredens en folkjams georgansieerd, maar ook literaire avonden, filosofische café,… Je vindt den Hopsack in de Grote Pieter Potstraat 24 in Antwerpen.

Café Rood-wit: Een actief en geëngageerd café waar heel wat gebeurt. Wekelijks vinden er kleinschalige optredens plaats, geregeld ook van folk- en klienkunstgetinte groepen. Café Rood-wit vind je in de Generaal Drubbelsstraat 42 in Berchem.

Tracé vzw: Trefpunt van kunstenaars en artistieke geesten in het gerenoveerde ex-stationnetje van Ekeren. Er worden allerlei cursussen en optredens georganiseerd. Sporadisch is er een folknamiddag, folkjam of folkoptreden. Bezieler en contactpersoon van de jam- en concertsessies in Tracé is Geert Schraepen (eb.si1603122770vatsa1603122770@tree1603122770g1603122770).

Eet- Drink- & Podiumcafé AMI: Gelegen in de oude stad met een open podium; waar Piano & Gitaren aanwezig zijn en Folk is ZEKER ZO welkom.
Kalender

  • No events.

Organiseer je zelf een folkconcert of folkbal, stuur ons tijdig informatie door over de activiteiten die je organiseert. Wij garanderen je dat ze snel daarna op de site zal verschijnen. Organiseer je een folkbal dan kan je ook gebruik maken van het folkkalenderprogramma van Folkbalbende.