Cultuurcentra

De Roma, De Rataplan en ’t Werkhuys: Deze 3 cultuurcentra liggen niet zo ver van elkaar in Borgerhout. De Roma heeft een grote, mooie concertzaal waar geregeld folkinitiatieven een plek vinden. De Rataplan is kleinschaliger, er vinden geregeld optredens plaats van muzikanten in folk- en jazzsfeer. ’t Werkhuys is een kleinschalig, alternatief ontmoetingscentrum waar cursussen doorgaan.

De Antwerpse Cultuurcentra: De Antwerpse Cultuurcentra pogrammeren geregeld ook folkoptredens. De meeste folkgetinte optredens vind je in CC Deurne. Maar ook in CC Merksem, CC Wilrijk, CC Berchem, CC Nova Kiel, CC Zandvliet, CC Ekeren, CC luchtbal, CO Costa Sint-Andries en in CO Casa Louisa Hoboken vind je soms mooie folkdingen. Strikt genomen behoren ook De Roma en ’t Werkhuys tot de Antwerpse Cultuurcentra. Klik op de link hierboven voor een overzicht van alle Antwerpse Cultuurcentra, hun programma en hun ligging.

Andere culturele centra met sporadisch een mooi folkoptreden zijn CC Ter Vesten in Beveren, CC Sint-Niklaas, CC Mortsel, CC Lier, CC ’t Aambeeld in Aartselaar,…


Kalender

zondag 24 oktober 2021

zaterdag 13 november 2021

zondag 14 november 2021

zaterdag 27 november 2021

dinsdag 30 november 2021

zaterdag 4 december 2021

donderdag 16 december 2021

zondag 19 december 2021