Cultuurcentra

De Roma, De Rataplan en ’t Werkhuys: Deze 3 cultuurcentra liggen niet zo ver van elkaar in Borgerhout. De Roma heeft een grote, mooie concertzaal waar geregeld folkinitiatieven een plek vinden. De Rataplan is kleinschaliger, er vinden geregeld optredens plaats van muzikanten in folk- en jazzsfeer. ‘t Werkhuys is een kleinschalig, alternatief ontmoetingscentrum waar cursussen doorgaan.

De Antwerpse Cultuurcentra: De Antwerpse Cultuurcentra pogrammeren geregeld ook folkoptredens. De meeste folkgetinte optredens vind je in CC Deurne. Maar ook in CC Merksem, CC Wilrijk, CC Berchem, CC Nova Kiel, CC Zandvliet, CC Ekeren, CC luchtbal, CO Costa Sint-Andries en in CO Casa Louisa Hoboken vind je soms mooie folkdingen. Strikt genomen behoren ook De Roma en ‘t Werkhuys tot de Antwerpse Cultuurcentra. Klik op de link hierboven voor een overzicht van alle Antwerpse Cultuurcentra, hun programma en hun ligging.

Andere culturele centra met sporadisch een mooi folkoptreden zijn CC Ter Vesten in Beveren, CC Sint-Niklaas, CC Mortsel, CC Lier, CC ‘t Aambeeld in Aartselaar,…
Kalender

  • No events.

Organiseer je zelf een folkconcert of folkbal, stuur ons tijdig informatie door over de activiteiten die je organiseert. Wij garanderen je dat ze snel daarna op de site zal verschijnen. Organiseer je een folkbal dan kan je ook gebruik maken van het folkkalenderprogramma van Folkbalbende.