Folkclubs

Folk in ‘t Stad: Enkele folkliefhebbers slaan de handen in elkaar om samen met Den Beulebak in Antwerpen een nieuw folkpodium te creëren. Kernidee is dat er elke zondagnamiddag (behalve in de zomervakantie) een folkactiviteit zal plaatsvinden in den Beulebak. Daarnaast zullen er op andere data, afhankelijk van het aanbod, betalende folkoptredens zijn.

Den Heksenketel: Sinds december 2009 bestaat folkclub Den Heksenketel niet meer. Lees hier voor meer info.

‘t Ey: vzw ‘t Ey is een onafhankelijk kunstencentrum in Belsele, nabij Sint-Niklaas, met uitzonderlijke aandacht voor folk. Men organiseert er al sinds 1991 kleinschalige concerten en activiteiten met een niet aflatend streven naar kwaliteit. ‘t Ey is ook gekend en geliefd omwille van zijn Baleynbals en zijn Fanteyfanfare. Je vindt ‘t Ey in de Koutermolenstraat 6b, 9111 Belsele.
Kalender

  • Momenteel bevat onze kalender geen activiteiten.

Organiseer je zelf een folkconcert of folkbal, stuur ons tijdig informatie door over de activiteiten die je organiseert. Wij garanderen je dat ze snel daarna op de site zal verschijnen. Organiseer je een folkbal dan kan je ook gebruik maken van het folkkalenderprogramma van Folkbalbende.