Folkfestivals

Folk in’t Gruun: Folkliefhebbers in Schoten organiseren jaarlijks in de lente een dag vol folkoptredens. Deze optredens vinden plaats in de tuinen van de medewerkers.

Wereldfestival van Folklore : Al meer dan 50 jaar wordt in juli in Schoten een groot, meerdaags festival georganseerd waarop volksdansgroepen uit heel de wereld te gast zijn.

Duimen Voor Doel: Duimen voor Doel werd voor het eerst georganiseerd in 2005. Dit kleinschalige folkfestival had tot nu toe steeds een hele mooie affiche met folkgroepen die zich achter de leefbaarheid van het polderdorp Doel willen zetten. Hopelijk wordt Duimen Voor Doel ook in 2010 weer georganiseerd, en hopelijk draagt dit festival ertoe bij dat Doel bewoonbaar en leefbaar zal blijven!

Na Fir Bolg: Folkfestival in de Antwerpse Kempen te Vorselaar dat jaarlijks van vrijdag tot zondag wordt georganisseerd tijdens het laatste weekend van juni of het eerste weekend van juli. Op het programma staan naast folk en folkrock ook Nederlandstalige groepen en nieuw Belgisch talent.
Kalender

  • No events.

Organiseer je zelf een folkconcert of folkbal, stuur ons tijdig informatie door over de activiteiten die je organiseert. Wij garanderen je dat ze snel daarna op de site zal verschijnen. Organiseer je een folkbal dan kan je ook gebruik maken van het folkkalenderprogramma van Folkbalbende.