Insect – experimentele stemimprovisaties in Antwerpen

zondag 7/03/2010
13:45
zaterdag 13/03/2010
22:00
In september 2009 selecteerde Eric Thielemans een twintigtal zangers, performers en muzikanten die wekelijks experimenteren met stem en lichaam. Al improviserend gaan ze op zoek naar nieuwe uitdrukkingsvormen en energieën. Ze onderzoeken het lichaam van de groep (het koor) en plaatsen dit tegenover het lichaam van het individu.
Eric Thielemans leidt de groep nu in een van hun eerste concerten en begeleidt hen tegelijkertijd op onverwachte percussie. Authentiek musiceren en podiumprésence zijn de sleutelwoorden van deze korte maar krachtige en avontuurlijke performance.

Zo 7 maart laten we iets van ons projectje Insect zien in’t MUKHA. Muziekimprovisatie met een 15 tal stemmen, we zullen improviseren op verschillende manieren! Er is van alles te zien en te horen!  Wij zingen om 13.45. Deze editie, Voix Instrumentalisée, focust op de relatie tussen stem, tekst en beeld.  De dag wordt afgesloten met een unieke uitvoering van de Ursonate van Kurt Schwitters.
http://www.champdaction.be/nl/time-canvas-2010/
Info: http://www.champdaction.be  –  http://www.muhka.be
Inkom: 6,00€ (normale toegangsprijs van het M HKA).  Reserveren niet mogelijk.

Za 13 maart is er een voorstelling van Insect in de Singel dit in samenwerking met Ars Musica
http://www.desingel.be/productionDetailView.orb?pr_id=9042

Meer info bij Jackie Janssens, Arttout
0486/14.09.73


|Kalender

  • No events.

Organiseer je zelf een folkconcert of folkbal, stuur ons tijdig informatie door over de activiteiten die je organiseert. Wij garanderen je dat ze snel daarna op de site zal verschijnen. Organiseer je een folkbal dan kan je ook gebruik maken van het folkkalenderprogramma van Folkbalbende.