Jan De Smet en Hans Mortelmans in Brecht

vrijdag 3/11/2017

Wanneer : vrijdag 3 november 2017 van 20:15 tot 23:00
Locatie : GC Brecht
Mudaeusstraat 9
2960 Brecht
Prijs : € 11,00 (Basis: € 11,00,65+: € 9,00,-25: € 9,00,Abonnement: € 9,00)
Jan de Smet is bij het grote publiek uiteraard bekend van De Nieuwe Snaar. Samen met Hans Mortelmans zorgt hij deze avond voor een uniek dubbelconcert. In de loop van zijn – nu al ruim veertig jaar durende – muzikantenbestaan heeft Jan De Smet een zeer uitgebreide muzikale bagage verzameld.Een klein deel daarvan kon hij kwijt bij De Nieuwe Snaar. Het grootste deel van het overige materiaal zit echter nog opgeborgen, wachtend om ontdekt te worden. Hij brengt eigen nummers, maar ook liedjes van Drs. P, Wannes Van De Velde, Bob Dylan, … Hans Mortelmans klinkt als een kruising van Wannes v

Jan de Smet is bij het grote publiek uiteraard bekend van De Nieuwe Snaar. Samen met Hans Mortelmans zorgt hij deze avond voor een uniek dubbelconcert. In de loop van zijn – nu al ruim veertig jaar durende – muzikantenbestaan heeft Jan De Smet een zeer uitgebreide muzikale bagage verzameld.

Een klein deel daarvan kon hij kwijt bij De Nieuwe Snaar. Het grootste deel van het overige materiaal zit echter nog opgeborgen, wachtend om ontdekt te worden. Hij brengt eigen nummers, maar ook liedjes van Drs. P, Wannes Van De Velde, Bob Dylan, …

Hans Mortelmans klinkt als een kruising van Wannes van de Velde en Django Reinhardt. Gevatte en/of poëtische teksten in het Wommelgems op muziek die schommelt tussen folk en gipsy swing.

“Hans is de beste liedjesmaker van zijn generatie” – Folk Magazine

http://www.uitinvlaanderen.be/agenda/e/jan-de-smet-en-hans-mortelmans/135d69f2-408a-412a-ac61-62ac6505cd78


|Kalender

  • Momenteel bevat onze kalender geen activiteiten.

Organiseer je zelf een folkconcert of folkbal, stuur ons tijdig informatie door over de activiteiten die je organiseert. Wij garanderen je dat ze snel daarna op de site zal verschijnen. Organiseer je een folkbal dan kan je ook gebruik maken van het folkkalenderprogramma van Folkbalbende.