Jan De Wilde in Bornem

donderdag 1/12/2016

Dag meneer De Wilde

Jan De Wilde is een kleinkunsticoon. Vijftig jaar muziekgeschiedenis in één leven. Jan is een unieke vertegenwoordiger van de eerste generatie Vlaamse kleinkunstartiesten. Moeiteloos behield hij zijn status dankzij liedjes die tot onze culturele ziel zijn gaan behoren: Joke, Een vrolijk lentelied, Walter, Eerste sneeuw, Fanfare van honger en dorst…

Jan De Wilde staat ongegeneerd op het podium. Grappig maar bovenal muzikaal ijzersterk. Met het beste van wat hij ooit op plaat zette én met nieuwe liedjes, zoals Wals met Mathilde, de intrigerende cover van de Tom Waits song Tom Traubert’s Blues.

Met: Jan De Wilde (zang/gitaar/mondharmonica), Eddy Peremans (gitaar), Kries Roose (toetsen), Jo Soetaert (drums), Mario Vermandel (bas/contrabas), Liesbeth De Lombaert (viool), Bart Coppé (trompet/bugel), Wim De Pauw (trombone), Johan Van Neste (hoorn) en Geert Vanhassel (tuba).

http://www.jandewilde.net

WANNEER
do 01 december 2016 van 20.30 uur tot 23 uur

WAAR
Schouwburg Ter Dilft
Absveldstraat 23
2880 Bornem

PRIJS
€ 20,00 (Abo tarief: € 17,00 | Vriendenpas 16/17: € 17,00 | -19 tarief: € 10,00)

MEER INFO
https://www.terdilft.be/activiteitendetail/2696/dag-meneer-de-wilde


|Kalender

  • Momenteel bevat onze kalender geen activiteiten.

Organiseer je zelf een folkconcert of folkbal, stuur ons tijdig informatie door over de activiteiten die je organiseert. Wij garanderen je dat ze snel daarna op de site zal verschijnen. Organiseer je een folkbal dan kan je ook gebruik maken van het folkkalenderprogramma van Folkbalbende.