Jen Paches & Les Musicaux in Berchem

woensdag 28/03/2012
20:30

Jen Paches is de bescheiden parel onder de hedendaagse folkdiva’s. Jen Paches is een Canadees multimedia artieste met een opleiding compositie en performance. Ze schreef opera, bracht vijf albums uit en een cd/boek voor kinderen. Wij zeiden net ‘folk’ maar anderen omschreven haar eerder als het kruispunt tussen Tom Waits, Patti Smith en Paula Cole. Die bovendien de looks heeft van Sharon Stone à la Bohémien.

Jen mikt op menselijke emoties en brengt zo pakkende songs in een mix van folk, punk en cabaret-rock. Fans kijken al enige tijd uit naar haar nieuwe album, maar intussen komt ze nog even touren in Europa. Topmoment wordt haar stop in uw ccBe, waar ze zal bijgestaan worden door “Les Musicaux”, een echte Berchemse Feel-Good-Band. Op eerdere tournees ontmoetten ze elkaar en de vonk sloeg meteen over. Als soul-mates van het prille begin staan ze nu voor de eerste keer samen op een groot podium.

Prijzen:
voorverkoop: 13 euro
kassa: 15 euro

Locatie:
cc Berchem
Driekoningenstraat 126
2600 Berchem

Meer info CC Berchem


|Kalender


Organiseer je zelf een folkconcert of folkbal, stuur ons tijdig informatie door over de activiteiten die je organiseert. Wij garanderen je dat ze snel daarna op de site zal verschijnen. Organiseer je een folkbal dan kan je ook gebruik maken van het folkkalenderprogramma van Folkbalbende.