Johnny Cash roadshow in Antwerpen

zaterdag 24/03/2018
20:00

Johnny Cash, overleden in 2003, wordt beschouwd als één van de belangrijkste Amerikaanse singer-songwriters van de 20ste eeuw. Vaak geassocieerd met countrymuziek, was het repertoire van Cash veel gevarieerder met invloeden uit de rock-’n-roll, rockabilly, blues, folk en gospel.
“The man in black” met zijn typische bas-baritonstem bracht opmerkelijke concerten (o.a. in gevangenissen) met een sobere begeleidingsband. De live-albums ‘Johnny Cash at Folsom Prison’ en ‘Johnny Cash at San Quentin’ werden wereldwijd enorme successen.

Zanger Clive John kruipt in de huid van Johnny Cash en zorgt voor een kippenvel-reïncarnatie. Het publiek wordt meegevoerd doorheen het rijke repertoire van Johnny Cash en songs als ‘I Walk The Line’, ‘Folsom Prison Blues’, ‘Ring Of Fire’, ‘A Boy Named Sue’, ‘Jackson’, … ontbreken niet op de setlist.

Deze tribute is niet zomaar een tribute, het is een belevenis zoals hoe de echte shows van Johnny Cash dat ook waren. Geen wonder dat de familie Cash “The Johnny Cash Roadshow” als enige tribute erkent! Rosanne Cash zegt hierover “Clive’s gelijkenis met mijn vader is akelig echt!”.Lees meer

Stadsschouwburg Antwerpen
Theaterplein 1
2000 Antwerpen
Hoe geraak ik hier?

ZATERDAG 24 maart 2018 VAN 20:00 TOT 22:30

Prijs
€ 26,0
Reservaties
Bel naar 070/345.345(€0.30/minuut)

Meer info


|Kalender


Organiseer je zelf een folkconcert of folkbal, stuur ons tijdig informatie door over de activiteiten die je organiseert. Wij garanderen je dat ze snel daarna op de site zal verschijnen. Organiseer je een folkbal dan kan je ook gebruik maken van het folkkalenderprogramma van Folkbalbende.