Jokke Schreurs in Berchem

donderdag 6/12/2018
21:00

Jokke Schreurs in Vrij Belgie
Vrij België, Diksmuidelaan 202, 2600 Berchem, Antwerpen, Belgium

Er was de Blues, er was Django Reinhardt en Duke Ellington, er was Wannes Van de Velde en Philippe Catherine,… en ergens daartussen stond een jonge mens met goesting en een gitaar.

Dat is ruim dertig jaar geleden. Nu heeft dezelfde mens drie volwassen zonen en een half leven achter de rug van muziek en sociaal engagement. Consequent links. Niet altijd even bevorderlijk voor een carrière. Toch aardig gelukt.

Muziek? Hot Club op zijn Belgisch, misschien? Het bestaat wel degelijk: Belgische Hot Club. Dat is een eclectische muziek gebaseerd op Django, met invloeden van overal, altijd met het bescheiden besef van maar belg te zijn, en het niet te kunnen weten, en dus heel hard te moeten zoeken naar wat die anderen wél schijnen te weten.

Meer info


|Jokke Schreurs in Berchem

donderdag 20/10/2011
20:00

Om 20u00 stelt Jokke Schreurs zijn nieuwe CD voor in café Rood-Wit.

Café Rood-Wit, Generaal Drubbelstraat 42, 2600 Berchem
http://www.roodwit.be


|Kalender

  • No events.

Organiseer je zelf een folkconcert of folkbal, stuur ons tijdig informatie door over de activiteiten die je organiseert. Wij garanderen je dat ze snel daarna op de site zal verschijnen. Organiseer je een folkbal dan kan je ook gebruik maken van het folkkalenderprogramma van Folkbalbende.