Jonna & full band in Lo Pétillante in Broechem

zaterdag 5/03/2016
20:15

ZATERDAG • 05/03/2016

JONNA & FULL BAND
(met: Jonna (zang, keys), Lukas Somers (gitaar), Jered Kerstens (keys, accordeon), Tijl Piryns (drum, trompet), Benny Van Acker (bas))

Voorprogramma: Kirstie DiAlegria CONCERT
20:15 (19:45)
10€
12,50€
Ze heeft een mooie, doorleefde stem. Ze schrijft haar knappe songs zelf, met een levenswijsheid van iemand die dubbel zo oud is. Ze componeert haar eigen muziek, won verschillende wedstrijden en is eigenlijk al zowat heel haar leven met muziek bezig. Nadat ze de voorbije twee jaar haar publiek solo naar adem deed happen, was het moment daar om haar songs op de wereld los te laten. Ze wist een schare steengoede muzikanten te strikken, wat resulteerde in de ronduit indrukwekkende debuut-cd INNER CHILD. De release-voorstelling in Mechelen was fenomenaal. Het heeft even geduurd om een datum te vinden om al dat talent bij elkaar te krijgen, maar zaterdag 5 maart staan ze er. Allemaal. Zoveel talent. Zoveel muziek. Zoveel kippevel. Dit mag u niet missen. Zeg het voort! [White Lady]

Alsof dat allemaal nog niet genoeg is, kondigde Jonna eerder deze week aan dat de Antwerpse singer-songwriter Kirstie DiAlegria voor een heus voorprogramma zal zorgen. Kijk hier wat deze dame zoal in petto heeft!

Lo Pétillante, Antwerpsesteenweg 98, 2520 Broechem
http://www.lopetillante.be


|
Organiseer je zelf een folkconcert of folkbal, stuur ons tijdig informatie door over de activiteiten die je organiseert. Wij garanderen je dat ze snel daarna op de site zal verschijnen. Organiseer je een folkbal dan kan je ook gebruik maken van het folkkalenderprogramma van Folkbalbende.