Joos in Lo Pétillante in Broechem

vrijdag 25/01/2019
21:00

JOOS
Zang: Ellen Schepers (pianiste Triunfal quintet), Contrabas en zang: Juno Kerstens (Cream Colored Ponies, the Bonnie Blues), Cello en zang: Nele Gilis, Rhodes en saxofoon: Nathan Kerstens, Drums en percussie: Tijl Piryns (Martine de Kok, You Raskal You), Gitaar: Ludgarde Joos
CONCERT
21:00 (19:00)

VOOR ALTIJD
JoosLutgarde Joos nam een EP op met liedjes over grote en kleine herinneringen. Voor de live-voorstelling van deze Nederlandstalige cd stelde ze een – zonder overdrijven – fantastische band samen, met stuk voor stuk uitstekende muzikanten, waarvan er een aantal eerder op onze planken stonden (soms meermaals).
Een avond met Nederlandstalige folkpop, rijk maar gedoseerd gearrangeerd, vaak met een jazzy of bluesy randje. We kijken er naar uit! Neem zeker de tijd om op haar Soundcloud even te snuisteren in fijn parelende dauwdruppels van haar verleden.

vrije bijdrage

Meer info


Lo Pétillante
Antwerpsesteenweg 98
2520 Broechem
Website

 

 


|Kalender


Organiseer je zelf een folkconcert of folkbal, stuur ons tijdig informatie door over de activiteiten die je organiseert. Wij garanderen je dat ze snel daarna op de site zal verschijnen. Organiseer je een folkbal dan kan je ook gebruik maken van het folkkalenderprogramma van Folkbalbende.