Joyce Vanderhoydonck (14u) en 18+ (20u) in Café Rood-Wit in Berchem

2 juni 2016

za 25/6/16: 14:00- 16:00: Joyce Vanderhoydonck: quartet Jazz

Het Joyce Vanderhoydonck quartet brengt aangename jazz, waarbij er ruimte is voor intimiteit en ontdekking. Als studenten van het Conservatorium Gent brouwen ze hun mélange op een eigentijdse manier. U vindt er traditionele kruiden uit het standard-repertoire, op smaak gebracht met moderne aroma’s en een vleugje liefde. Shoppen doen ze in de Realbook en Downbeat.

za 25/6/16: 20.00-22.00: 18+ Chanson en lichte pop

18+ is in tegenstelling tot wat enige deugenieterij doet vermoeden onze groepsnaamdie verwijst naar het aantal snaren dat wordt bespeeld in onze band met de stembanden als “extra”.Als een repertoire van chanson, lichtere pop of gewoon instrumentale stukken uw ding zijnzullen wij u naar alle waarschijnlijkheid wel kunnen bekoren.Hoe dan ook, luisterplezier is ons hoogste doel

18+ is in tegenstelling tot wat enige deugenieterij doet vermoeden onze groepsnaam die verwijst naar het aantal snaren dat wordt bespeeld in onze band met de stembanden als “extra”.
Sven Van Stayen soleert en begeleidt op mandoline of gipsy-swing-gitaar.
Caro Chapelle ondersteunt met cello en bijstem.
Herman Dils is uw zanger van dienst en begeleidt met gitaar.
Als een repertoire van chanson, lichtere pop of gewoon instrumentale stukken uw ding zijn zullen wij u naar alle waarschijnlijkheid wel kunnen bekoren. Hoe dan ook, luisterplezier is ons hoogste doel.


Vrije bijdrage

Podiumcafé Rood-Wit, Generaal Drubbelstraat 42, 2600 Berchem
http://www.roodwit.be