Juke Box met Jokke Schreurs, Ariadne, Bert Joris e.a.in Mortsel

vrijdag 11/11/2011
19:30

JOKKE SCHREURS & ARIADNE
WITH VERY SPECIAL GUESTS
BERT JORIS, TUTU PUOANE
JOS MACHTEL, EWOUT PIERREUX e.a. wereldsterren

Uw levende Jukebox U vraagt, zij draaien!

deFeniks, Deurneleitje 6, 2640 Mortsel

DEUREN: 19.30u AANVANG: 20u INKOM 1€

Bereikbaarheid en parkeertips kan u vinden op http://www.walpurgis.be

Sinds 2009 bracht ik bijna een jaar door in Kathmandu, waar ik als vrijwilliger werkte in opvangtehuizen voor straatkinderen. Dit bleek al snel helemaal mijn ding te zijn en voortaan wil ik mijn leven wijden aan het werken met deze kansarme kinderen. Wat mijn persoonlijke bijdrage precies aan hen kan zijn, behalve hen de aandacht en zorg geven die ze nodig hebben, werd steeds duidelijker. Creatieve projecten opzetten, theatervoorstellingen op maat met hen maken, dansen,… seksuele opvoeding voor meisjes en jonge vrouwen, Engels, fietsen en zwemmen,…alles wat hen meer zelfvertrouwen geeft én de mogelijkheid om de vele kwetsuren uit het verleden een plaats te geven.

Chitta Maya vzw wordt op dit moment opgericht om in de ruime zin van het woord kinderen in nood te helpen een veilig en waardig bestaan op te bouwen op lange termijn.

Opnieuw bieden topmuzikanten Jokke Schreurs en Ariadne, Bert Joris, Tutu Puoane, Jos Machtel en Ewout Pierreux een wel zeer speciaal concert aan om dit doel te ondersteunen. Uit een lijst van meer dan 400 nummers kiest u wat gespeeld wordt! Voor elke aanvraag wordt verzocht iets in de spaarpot te deponeren. Onze veilingmeester van dienst zal u daarbij op subtiele wijze begeleiden.

Deze avond zetten alle muzikanten en medewerkers zich geheel belangeloos in zodat de opbrengst integraal naar de kinderen gaat.

Een warm namaste aan u, aan alle muzikale en niet-muzikale gasten, aan Brabo nv en SLP Technics voor alle praktische en technische steun.

CHITTA MAYA, VREDEBAAN 16, 2640 MORTSEL
TEL: 00 32 (0)478 65 8002 moc.l1606554112iamg@1606554112ayama1606554112ttihc1606554112


|Kalender

  • Momenteel bevat onze kalender geen activiteiten.

Organiseer je zelf een folkconcert of folkbal, stuur ons tijdig informatie door over de activiteiten die je organiseert. Wij garanderen je dat ze snel daarna op de site zal verschijnen. Organiseer je een folkbal dan kan je ook gebruik maken van het folkkalenderprogramma van Folkbalbende.