Kadril 40 jaar // concert in de Stadsschouwburg van Sint-Niklaas

woensdag 15/03/2017
20:00

Kadril werd in de voorbije decennia steeds geïnspireerd door doorleefde traditionele muziek. De muzikanten luisterden, speelden en genoten met vele anderen wereldwijd van folkmuziek die generaties plezier schonk, deed dansen en meer bruggen bouwde dan eender welke politieke of religieuze omwenteling.
Passie en plezier bij het brengen van muziek was de leidraad in de voorbije 40 jaar. Op ontelbare concerten en festivals, op 12 cd’s en tot ver buiten de grenzen heeft Kadril zich laten horen.
40 jaar Kadril is geen afscheidstournee, maar een ode aan de muziek die de groep al die jaren inspireerde. Voor het concert in de Stadsschouwburg treedt ook Patrick Riguelle aan als muzikale gast bij zijn vroegere kompanen.

Concert in samenwerking met CC Sint-Niklaas

Inkom leden € 12 / niet-leden € 15

Meer info

Muziekclub ‘t Ey vzw
Koutermolenstraat 6b
9111 Belsele
03 772 11 93
0497 35 46 94

http://www.tey.be


|Kalender


Organiseer je zelf een folkconcert of folkbal, stuur ons tijdig informatie door over de activiteiten die je organiseert. Wij garanderen je dat ze snel daarna op de site zal verschijnen. Organiseer je een folkbal dan kan je ook gebruik maken van het folkkalenderprogramma van Folkbalbende.