Rawhide “44 jaar jong” in Mortsel

  • vrijdag 2 juli 2021 (20:15)

BLUEGRASS is het knappe muziekgenre dat mee het succes bepaalde van de film “The Broken Circle Breakdown”.

De Antwerpse bluegrassgroep “Rawhide” heeft sinds 1977 een stevige reputatie opgebouwd in het Europese bluegrassmilieu. Steeds weer verbazen zij het publiek met hun grensverleggende arrangementen waarbij ze pop, klassiek, swing, barbershop en andere stijlen naadloos in hun bluegrassrepertoire verwerken. Met de typische bluegrassinstrumenten banjo, mandoline, gitaar, viool, dobro en bas en de meerstemmige zang kunnen zij elk luisterpubliek van 7 tot 77 bekoren.

Een optimale combinatie van smaakvolle instrumentale en vocale virtuositeit met een flinke laag humor die zowel tijdens als tussen de nummers op het publiek wordt afgevuurd.

Een optreden met Rawhide is steeds een bijzondere belevenis. Klik nu de veiligheidsgordels maar vast, want hier komt Rawhide!

Dirk Peeraer: dobro en zang Bert Van Bortel: gitaar en zang Thierry Schoysman: banjo en zang Dirk Fonteyn: viool en zang Jeff Cardey: mandoline en zang Dimi Laveren: bas en zang

Locatie:

Kaleidoscoop, Molenstraat 50, 2640 Mortsel
Gezien de onzekerheid omwille van Corona, controleer je best altijd bij de organisator zelf of een activiteit wel doorgaat. Folk in Antwerpen organiseert zelf geen concerten, bals of cursussen, dus we zijn niet altijd onmiddellijk op de hoogte als een activiteit geannuleerd wordt.