Curly Music & Sara Salvérius in 't Ey in Belsele

  • zondag 20 juni 2021 (16:00)

De zoveelste variant en een quarantaine van 10 dagen dwingen Andy Cutting opnieuw in Engeland te blijven. Geen Anne Niepold en Andy Cutting op deze dag dus... Wat toveren wij uit onze folkhoed en blijven toch bij de lamellen die we u gingen aanbieden? Een dubbelconcert! Alsjeblief:

Sara Salvérius debuteerde met een emotionele soloplaat vol muziek voor accordeon, die ze maakte na de zelfmoord van haar zus in 2017. Een en ander maakt dat ze haar tweede solo-cd 'Equinox' pas nu bij ons kan presenteren. Een cd waarin opnieuw plaats is voor licht en hoop. Sara wordt bejubelt als een van onze beste Vlaamse accordeonistes!

Het Duo Macke-Bornauw oogstte met het programma "It’s Baroque To My Ears" een groot succes. De muziek creërt een brug tussen twee tijdperken, als een gespannen koord waarop twee koorddansers er genoegen in scheppen om de luisteraar van de wijs te brengen… Birgit Bornauw (barokdoedelzak en Vlaamse doedelzak) en Benjamin Macke (diatonische accordeon en voetbas) zijn verheugd om u het vervolg van dit verhaal te laten ontdekken met hun tweede opus "Curly Music", een knipoog naar 'early music', of 'oude muziek'. Dit meesterlijk duo neemt de luisteraar mee langs nieuwe meanders en lussen tussen een repertoire uit het baroktijdperk en hun geslaagde, fijne hedendaagse interpretatie vanuit een folk perspectief, gebruik makend van een verrassend instrumentarium!

Dit concert gaat door in de buitenlucht volgens de huidige coronamaatregelen.

Locatie:

Muziekclub 't Ey

Koutermolenstraat 6b

9111 Belsele

Prijs:

  • Leden €10
  • Niet-leden €13

Gezien de onzekerheid omwille van Corona, controleer je best altijd bij de organisator zelf of een activiteit wel doorgaat. Folk in Antwerpen organiseert zelf geen concerten, bals of cursussen, dus we zijn niet altijd onmiddellijk op de hoogte als een activiteit geannuleerd wordt.