Naragonia in 't Ey in Belsele

  • zondag 25 juli 2021 (16:00)

Naragonia is het culturele geesteskind van het sympathieke folkkoppel Toon van Mierlo en Pascal Rubens. Het duo ontstond spontaan in de zomer van 2003 op het Portugese festival Andanças. Gekenmerkt door eigenzinnige composities vol stevige doch verfijnde energie, veroverde Naragonia al snel de harten van vele folkliefhebbers in binnen- en buitenland. Het duo toert sinds die zomer intensief door heel Europa. Met hun muziek, vastgelegd op 8 door de pers zeer warm onthaalde fullcd’s, inspireren ze talrijke andere muzikanten. Hun nummers worden regelmatig gecoverd in het buitenland, van Portugal tot Rusland, van Zweden tot de Verenigde Staten.

Over de jaren heen kwamen verschillende samenwerkingen tot stand met theater (Tal en Thee en Theater de Spiegel) en buitenlandse muzikanten (Fernhill, Andy Cutting, Paulo Lameiro, Gregory Jolivet en vele anderen…).

Het verhaal van Naragonia is er een van vele reizen, prachtige ontmoetingen en onsterfelijke muziek.

Dit concert gaat door in de buitenlucht volgens de huidige coronamaatregelen.

Locatie:

Muziekclub 't Ey

Koutermolenstraat 6b

9111 Belsele

Prijs:

  • Leden €10
  • Niet-leden €13

Gezien de onzekerheid omwille van Corona, controleer je best altijd bij de organisator zelf of een activiteit wel doorgaat. Folk in Antwerpen organiseert zelf geen concerten, bals of cursussen, dus we zijn niet altijd onmiddellijk op de hoogte als een activiteit geannuleerd wordt.