Sierra Hull in Lier (GEANNULEERD)

  • donderdag 16 december 2021 (20:30)

De Europese tour van Sierra Hull wordt uitgesteld naar 2022.

Op haar vijfentwintigste heeft singer-songwriter en multi-instrumentaliste Sierra Hull al meer mijlpalen bereikt dan de gemiddelde muzikant in een hele carrière.

De virtuoze mandolinespeelster uit Tennessee debuteerde op haar tiende in de Grand Ole Opry Show. Twee jaar later stond ze op de planken van Carnegie Hall en nog eens een jaar later tekende ze een platencontract bij Rounder Records. Daarnaast werd ze al tot driemaal toe verkozen tot Mandolin Player of the Year op de International Bluegrass Music Awards.

Ondertussen bracht Sierra Hull al vijf platen uit. Haar laatste, ’25 Trips’, verscheen in februari van 2020. In de bluegrass- en rootssongs laat ze haar licht schijnen op de schoonheid van het opgroeien en ouder worden, maar evengoed op de chaos en zorgen die er onvermijdelijk deel van uitmaken. De titel van het album verwijst naar haar bewogen vijfentwintigste levensjaar, waarin ze niet alleen genomineerd werd voor een Grammy voor beste folkalbum maar ook trouwde met haar medemuzikant Justin Moses.

Ripspiqué is zeer verheugd haar hier te kunnen ontvangen en u mee te laten genieten van, zoals hieronder te zien is, puur speelplezier…

Locatie:

Ripspiqué

L'Avenir Site

Hazenstraat 53 2500 LIER

Prijs:

€18 + €1,21 reservatiekosten