Concert Madou in Schoten (WIJZIGING LOCATIE)

  • donderdag 16 december 2021 (20:00 tot 22:00)

Kom binnen in het gezellige salon van het Kasteel van Schoten. Straffe muzikanten, een intieme setting en een minimum aan versterking. Pure muziek zonder barrières.

Voor het debuutalbum uit 1982 wordt vandaag tot 175 euro betaald. En de singles ‘Witte nachten’ en ‘Niets is voor altijd’ halen met regelmaat de radio. Madou is tijdloos en legendarisch, en zelsf na 40 jaar nog altijd even scherp. Nu keert Madou terug, in een actuele context. Aangestoken en getrokken door een volgende generatie. ‘Ronquières’ is het eerste proefstuk.

"Sommige liedjes moet je niet zingen maar kerven". Zo sprak wijlen Simon Carmiggelt. Niemand die bij ons mooier kan kerven dan Vera Coomans. Denk aan de weemoed van Marianne Faithfull of het timbre van Beth Gibbons van Portishead solo. Of aan Arno in het Nederlands.

Locatie:

Kasteel van Schoten, Kasteeldreef 61, 2900 Schoten

Wijziging locatie: Dit concert zal doorgaan in De Kaekelaar en niet in het Kasteel van Schoten.

De Kaekelaar

Sint-Cordulastraat 10, 2900 Schoten

Prijs:

Basistarief: €12.00

vriendenpas CC Schoten 2021-2022: €10.00

Kansentarief met UiTPAS Van Polder tot Kempen: €2.40
Gezien de onzekerheid omwille van Corona, controleer je best altijd bij de organisator zelf of een activiteit wel doorgaat. Folk in Antwerpen organiseert zelf geen concerten, bals of cursussen, dus we zijn niet altijd onmiddellijk op de hoogte als een activiteit geannuleerd wordt.

Kalender

Momenteel bevat onze kalender geen activiteiten.