Berendrechtse buitenmolen bestaat 200 jaar met Twalseree, Naragonia quartet en Nova

  • zondag 15 mei 2022 (12:00 tot 18:30)

Dit jaar bestaat de Berendrechtse Buitenmolen 200 jaar. Dat gaan we uitgebreid vieren tijdens een familiefestival met muziek, ambachten, kinderanimatie, een wandelroute en lekker eten & drinken.

Op de terreinen rond de molen komen de leden van Blidscap en een hoefsmid hun ambachten tonen. Er zijn ook kramen met vers bereide en lokale producten. Op de aanpalende weide is er een hele middag folkmuziek om op te dansen of naar te luisteren vanop het grote terras. Daarnaast is er een speelzone met allerlei kinderanimatie en strobalen. Een wandelroute van 8 km, op papier of op je smartphone, brengt je op bijzondere plekken die met de (verdwenen) molens van onze dorpen te maken hebben. En uiteraard kan je de Buitenmolen bezoeken!

PROGRAMMA

12 uur: opening terrein: drank- en eetkramen, ambachtenmarkt, kinderanimatie, molenbezoeken en wandelroute 12.30 uur: verjaardagsspeech en optreden Koninklijke Fanfare Willen Is Kunnen 13.15 uur: dansinitiatie voor alle leeftijden door Frisse Folk 14.30 uur: Twalseree (deze gezellige folkgroep viert zijn 30-jarig bestaan) 15.30 uur: prijsuitreiking tekenwedstrijd 16 uur: Naragonia quartet (deze topgroep werd genomineerd voor beste balgroep en beste folkalbum 2021) 17.30 uur: Novar (stomend internationeel bezoek van deze Frans-Belgische groep) 18.30 uur: einde livemuziek, ambachtenmarkt, kinderanimatie, molenbezoeken

Locatie:

Zandvlietsesteenweg, 2040 Antwerpen, België

Prijs:

Gratis