Come around the Banjo Banjojamboree

  • vrijdag 30 september 2022
  • zaterdag 1 oktober 2022
  • zondag 2 oktober 2022

Welkom op de vijfde editie van dit gratis, driedaagse muziekfeest waar je niks moet!

Kom voor een half uur of voor drie dagen, net zoals je zelf wilt.

Vrijdag 30/09 beginnen we met een FREE-PODIUM om 20u.

Heb je net zoals wij een boontje voor Derroll Adams, Pete Seeger, Tom Paxton of één van hun companen uit de folk? En zin om enkele van hun nummers voor een publiek te brengen? Schrijf je dan in voor 15/09 (via comearoundthebanjo@yahoo.be)

Van zaterdag 01/10, 10u tot zondag 02/10/22, 23u: Zingen, jammen, babbelen!!!!

Kom jammen, kom luisteren en geniet van de sfeer in de gezellige zorgboerderij Rommeshoef. Zangers en alle akoestische instrumenten meer dan welkom!!!! Doorlopend muziekmarkt met luthiers!!!! Breng mee wat je wilt verkopen van muziekspullen, wij voorzien een bewaakte tafel. Je hoeft er niet bij te blijven!

Overnachten?

Vanaf vrijdagavond 30/09/22, 18u kan je je slaapzak en luchtmatras meebrengen en een plaatsje zoeken op de grote zolder. Of je kunt er kamperen met tent, caravan of motorhome. Er is geen elektriciteit op de kampeerweide!

Eten? Drinken?

We voorzien ontbijt op zaterdag en zondag. Voor dat middaghongertje serveren we lekkere, stevige tussendoortjes vanaf 13u (ook veggie). Zaterdag vanaf 18u branden de barbecues en kan je lekker komen kokkerellen. WEL EIGEN ETEN MEEBRENGEN!!!

Dranken aan de bar met bonnetjes.

Locatie:

Rommeshoef

Rouwmoer 6, 2910 Essen

Prijs:

gratis