Jan De Smet in 't Ey in Belsele

  • vrijdag 25 november 2022 (21:00)

Jan De Smet maakt al zijn ganse leven muziek en doet dat met het plezier en een fonkeling die hij moeiteloos op het publiek over brengt. We kennen Jan uiteraard het best als één van de gezichten van De Nieuwe Snaar. Ruim dertig jaar toerde deze unieke folk- en cabaretgroep doorheen de Lage Landen, tot de groep er in 2014 op Nekka Nacht een punt achter zette.

'Postbodes zijn aardig', 'Zwemmer zwem', ‘In de hemel is geen Dylan’ en zoveel meer legendarische nummers maken Jan deelgenoot van ons collectief geheugen. Op zijn zestiende werd hij gegrepen door de Amerikaanse folkbeweging en dat spoor is hij ook blijven bewandelen. Hij vond daarnaast ook inspiratie in Vlaamse grootheden als Wannes Van de Velde, Jan De Wilde en Kris De Bruyne. Maar Jan De Smet is boven alles Jan De Smet: een unieke muzikant met een uitzonderlijk repertoire. Een repertoire dat hij blijft uitbouwen!

In 2022 komt hij met een nieuwe concertreeks waar het getal '17' centraal staat: Zeventien. Zeventien verschillende instrumenten. Zeventien verschillende liedjes. Komt dat zien, komt dat zien!

Locatie:

Muziekclub 't Ey

Koutermolenstraat 6b, 9111 Belsele

Prijs:

Leden: € 12 / Niet-leden: € 15